Playa del Inglés

Playa del Ingles is de grootste badplaats van Gran Canaria en is dan ook een van de meeste geboekte vakantie bestemmingen van Spanje. Playa del Ingles heeft vele honderdduizenden bedden die dan ook een groot gedeelte van het jaar verhuurd zijn aan toeristen. Deze druk bezochte zonvakantie bestemming wordt veel bezocht door jongen die hier helemaal los gaan op feestjes en in de plaatselijke discotheken. Voor ouderen is Playa del Ingles ook een prima locatie want deze zonovergoten badplaats kent vele prachtige locaties, hotels, appartementen, restaurants en toeristische uitstapjes. Wil jij nou een vakantie boeken met familie of vrienden dan kunt u hierboven terecht in ons overzicht zodat u een accommodatie kunt zoeken die bij u past. U kunt bij ons gemakkelijk reizen vergelijken zodat u nooit teveel zult betalen voor uw vakantie.

Bijzonderheden Playa del Ingles

De letterlijke vertaling van Playa del Ingles is het strand van de Engelsen, deze stad is in de jaren 70 ontstaan met maar 1 doel, de toeristen een mooie accomodatie te geven aan een van de mooiste stranden van Gran Canaria. En dat is ze gelukt, u kunt hier namelijk heerlijk genieten van een typische zonvakantie met alles erop en eraan. Het enige nadeel wat u aan deze plaats kunt ondervinden is dat er geen leuk historisch centrum aanwezig is, met smalle steegjes en kleine winkeltjes. Daarentegen vind u hier wel de mooiste hotels met alles erop en eraan en zijn er diverse grote shopping mals aanwezig voor degene die tijdens hun vakantie nog eens lekker willen gaan winkelen. Ondanks dat Playa del Ingles helemaal ingericht is op het massa toerisme en het veel toeristen kan herbergen, merkt u hier toch niet super veel van. Doordat het ruim qua opzet is voelt u zich hier niet opgesloten en kunt u nog steeds genieten van vrijheid.

Last minute Playa del Ingles

Wilt u er even tussenuit voor niet al teveel geld dan is een last minute Playa del Ingles een goede keuze! Op Gran Canaria schijnt de zon het gehele jaar en kunt u dan ook genieten van de stranden, restaurantjes en heerlijke natuur. We hebben vele last minute aanbiedingen van verschillende reis aanbieders, u kunt last minutes in prijs vergelijken zodat u nooit teveel betaald.

Appartement Playa del Ingles

Appartementen zijn er genoeg te vinden in Playa del Ingles, er zijn honderdduizenden bedden te vinden in Playa del Ingles. Bekijk ons appartement aanbod en boek voordelig een goed appartement zonder mankementen. Wij zijn aangesloten bij diverse bekenden reisbureaus en u kunt dan ook gemakkelijk prijs vergelijken zodat u nooit teveel voor een appartement zult betalen. Het is erg gemakkelijk om een appartement te huren op Playa del Ingles want een hotel heeft vele faciliteiten waar je wel voor betaald en misschien helemaal geen gebruik van maakt. Playa del Ingles kent vele mooie stranden waar u heel de dag gratis kunt liggen en als u zelf uw boodschappen doet is een appartement echt prima te doen. Wij hopen dat u een fijne vakantie zult hebben op deze prachtige locatie op Gran Canaria.

Barbacan Playa del Ingles

Barbacan Playa del Ingles is een van de meest geboekte hotels op Gran Canaria. Bekijk de beschikbaar en vergelijk de prijzen van dit prachtige hotel online. In het prachtige Barbacán Sol kunt u heerlijk genieten van een onbezorgde vakantie in een van de mooiste appartementen en bungalows van Playa del Ingles. Het geliefde vakantiepark is gunstig gelegen en kan dan ook hele geheel jaar geboekt worden. Wilt u een accommodatie waarvan u van tevoren weet dat u goed zit dan kunt u dit prachtige hotel boeken.

Playa del Inglés