Vliegtickets Gran Canaria 

Er zijn veel vluchten naar Gran Canaria beschikbaar. Je kunt het makkelijkst goedkope vliegtickets naar Gran Canaria vinden op vergelijkingssites als Goedkopevliegtickets.nl.

De tijd van je vlucht naar Gran Canaria

4u 40m

Goedkope vliegtickets Gran Canaria

Naar Las Palmas kun je met een aantal luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks vliegen, waaronder Transavia, TUI en Easyjet. Als je dichterbij een Belgische of Duitse luchthaven woont, dan kun je ook met Ryanair of Eurowings vliegen. Om snel de laagste prijzen en beste vliegtijden te vinden, kun je een vergelijkingssite als Goedkopevliegtickets.nl gebruiken. Ook kun je natuurlijk handmatig naar de websites van de airlines gaan om de prijzen en vliegdata op te zoeken. Bovenaan deze pagina hebben we alvast enkele links geplaatst waarmee je snel kunt zoeken.

Las Palmas airport

De luchthaven van Gran Canaria is 'Las Palmas airport (LPA)'. Dit is het drukste vliegveld van de Canarische Eilanden met 10 miljoen passagiers per jaar. Je kunt vanaf de airport met de bus of taxi naar je bestemming worden vervoerd. Ook zijn er een aantal autoverhuur bedrijven die auto's op de luchthaven hebben staan. Nederlandse reizigers blijven binnen de Europese Unie en kunnen daarom sneller door de douane. 
Op de luchthaven zijn enkele winkels en eetgelegenheden. Het kan soms druk zijn in de wachtruimte achter de douane als er meerdere vluchten in korte tijd vertrekken.

Vliegen naar Las Palmas, Gran Canaria

De reisduur naar Gran Canaria vanaf Nederland (Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Maastricht) is ongeveer 4,5 uur, het gehele jaar door kun je rechtstreekse vluchten vinden, omdat de Canarische Eilanden zeer geschikt zijn voor een zonvakantie in zowel de zomer als in de winter door het gunstige klimaat. Soms zijn er interessante aanbiedingen vanaf Duitse of Belgische luchthavens. 

Vergelijken loont. Zoek de prijzen op bij verschillende aanbieders en luchtvaartmaatschappijen. Soms zijn de goedkoopste tickets met een tussenstop. De extra reistijd kan dan enkele uren bedragen. Als je echt voor de laagste prijs gaat dan is dat het overwegen waard.

Vind en boek je vliegticket

Als je in de schoolvakantie naar Gran Canaria wilt gaan, dan loont het om ruim van te voren je vliegticket te boeken. Vergelijk dan ook een dag eerder of later reizen, waardoor je soms net voor wat lagere prijzen kunt boeken. Mocht je de mogelijkheid hebben om buiten het hoogseizoen te reizen dan liggen de prijzen van vliegtickets een stuk lager en is het minder belangrijk om snel te boeken. 

Een vliegreis naar Gran Canaria heeft alles in zich voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Geniet van de Spaanse gastvrijheid.