All inclusive naar Gran Canaria

Geniet van een heerlijke all inclusive vakantie naar Gran Canaria. Boek een hotel in Meloneras of één van de andere mooie badplaatsen op Gran Canaria. Gebruik de vergelijking om snel het all inclusive aanbod naar Gran Canaria te vinden.

DE GEMIDDELDE TEMPERATUUR OP GRAN Canaria

24°C

All inclusive vakantie op Gran Canaria
Gran Canaria is een subtropisch en vulkanisch eiland voor de kust van Afrika. Door het heerlijke en stabiele weer is Gran Canaria een ideale bestemming voor een zonvakantie. Ook in de winter trouwens! De temperatuur zal hier niet onder de twintig graden zakken en ook in de winter is de temperatuur van de zee niet kouder dan negentien graden. Start maar vast met inpakken dus!

Onbezorgd genieten met een all inclusive vakantie op Gran Canaria
Wil jij onbezorgd genieten van de zon, de zee, de accommodatie en het eten? Dan is een all inclusive vakantie op het eiland Gran Canaria echt iets voor jou. Bij een all inclusive vakantie zijn de meeste kosten namelijk inbegrepen in de totale prijs die je betaalt bij het hotel of resort.

Wat is er allemaal inbegrepen bij een all inclusive vakantie op Gran Canaria?
Als eerste zit natuurlijk de huur van de kamer of het appartement bij het hotel of resort inbegrepen in de all inclusive prijs. Daarnaast kan je bij een all inclusive verwachten dat het ontbijt, de lunch en het diner binnen in de totaalprijs van de vakantie zijn opgenomen. Sommige hotels of resorts bieden thema's avonden aan voor meer variatie. Ook de drankjes zijn vaak inbegrepen, dit zijn vooral koffie, thee, frisdrank, sappen, bier en bepaalde wijnsoorten. Wil je toch een drankje met wat meer alcohol of een luxere wijn? In dit geval betaal je vaak extra. Naast de ontbijt, lunch en diner gangen zijn ook de snacks zoals fruit en ijs inbegrepen in de all inclusive prijs. Vaak kan je deze halen bij de barretjes langs het zwembad of in de lobby van het hotel.

Zijn excursies en activiteiten ook inbegrepen bij all inclusive op Gran Canaria?
Meestal heb je bij de all inclusive resorts gratis toegang tot verschillende voorzieningen zoals de fitness, de spa en het zwembad. In sommige gevallen worden ook duikspullen, snorkelspullen en andere watersportactiviteiten beschikbaar gesteld door het all inclusive hotel of resort.

In sommige gevallen zijn er ook excursies inbegrepen bij het all inclusive pakket op Gran Canaria. Er wordt dan vanuit het hotel of resort bijvoorbeeld een boottocht georganiseerd om dolfijnen te spotten. Of je kan met de bus om te gaan shoppen bij een groot shoppingcenter op Gran Canaria. Naast de inclusieve excursies is het vaak mogelijk om ook een excursie te boeken waar je voor bij moet betalen. Dit kan je navragen bij de receptie in het all inclusive hotel of resort op Gran Canaria.


All Inclusive verzorging in de badplaats Playa Taurito op Gran Canaria
De badplaats Playa Taurito op Gran Canaria staat bekend om de all inclusive hotels die hier zitten. Playa Taurito wordt door grote landtongen beschermd tegen de wind en hier kan je het hele jaar genieten van warm zwemwater. Rondom dit strand zitten veel verschillende all inclusive hotels en is zeker aan te raden als vakantie met kleine kinderen. Naast Playa Taurito zijn ook in de plaatsen Puerto Rico en Maspalomas vaak all inclusive hotels en resorts te vinden.

Voordelige all inclusive deals op Gran Canaria
Wil je genieten van voordelige all inclusive deals op Gran Canaria? Dan is het aan te raden om een zonvakantie te boeken in de herfstvakantie, de voorjaarsvakantie of de kerstvakantie. Heb je in deze maanden dus even geen zin in het huishouden of gedoe met eten? Dan is een all inclusive vakantie absoluut een goede keuze. Zeker in de wintermaanden bieden veel verschillende hotels en resorts aantrekkelijke all inclusive vakanties aan. Buiten de aantrekkelijke deals is het natuurlijk geen straf om naar een zonnig eiland af te reizen. Vooral niet als het in Nederland sneeuwt, regent en ijzelt.