Hotels Gran Canaria

Er zijn veel mooie hotels en appartementen op Gran Canaria. Het kan soms voordeliger zijn om een hotel en vliegticket los te boeken. Er zijn goede vergelijkingssites voor hotels die een mooi overzicht geven.

80% van de hotels op Gran Canaria liggen in het zuiden van het eiland

Z

Hotels op Gran Canaria

Je kunt kiezen uit veel verschillende hotels op Gran Canaria. Van zeer luxe 5 sterren resorts tot goedkope hotels wat verder van de kust. Vrijwel alle hotels hebben een zwembad. Je kunt het beste op de websites van de aanbieders rondkijken om zo te zien wat het beste bij je past. Vergeet de reviews niet te lezen. 

Een aantal van de  echt luxe hotels liggen in Meloneras. Dit is een mooie stad in de buurt van Maspalomas. Naast de vuurtoren ligt een strand met daarachter de hotels. Er is een gezellige boulevard die de hotels verbindt.

Hotel of appartement

Je kunt natuurlijk ook kiezen om een appartement te huren. Deze zijn vaak goedkoper en wat ruimer. Je kunt dan zelf koken als je dat prettig vind. Uiteraard kun je ook gewoon veel verschillende restaurants uitproberen 's avonds. Dat is een voordeel als je niet een all-inclusive of halfpension hotel boekt.

Een los hotel en vliegticket boeken, kan soms goedkoper zijn dan een pakketreis. Je bent dan wel zelf verantwoordelijk, dus je moet goed kijken naar de voorwaarden bij het boeken.