Last minute naar Gran Canaria

Op zoek naar een leuke lastminute reis naar Gran Canaria? Gebruik onze vergelijking van de grote aanbieders. Dan kun je snel de leukste reizen naar Gran Canaria voor de laagste prijs vinden. 

DE GEMIDDELDE TEMPERATUUR OP GRAN Canaria

24°C

Last minute vakantie naar de zon op Gran Canaria
Gran Canaria is een van de meest bezochte eilanden van de Canarische Eilanden voor de kust van Afrika. Niet zo gek, want het eiland Gran Canaria kent een heerlijk subtropisch klimaat wat de bestemming ideaal maakt voor een vakantie in de zon. Zowel in de winter als in de zomer zijn de temperaturen hier heel stabiel en het zal hier vrijwel nooit te warm zijn door de altijd waaiende en verkoelende zeebries. In de winter zal de temperatuur hier nooit onder de twintig graden zakken. Dus ben je het Nederlandse weer plotseling helemaal zat? Dan is een last minute vakantie naar de zon van Gran Canaria een hele goede optie!

Reizen met het vliegtuig naar jouw vakantie op Gran Canaria
Gran Canaria ligt op ongeveer 4,5 uur vliegen vanaf Nederland en er vertrekken in de zomer vrijwel dagelijks vluchten naar het eiland. Voor een vliegreis kan je terecht bij verschillende aanbieders die, ook last-minute, nog leuke aanbiedingen hebben. In de winter zijn de vliegreizen iets minder frequent maar je kunt nog steeds meerdere keren per week een last-minute naar Gran Canaria boeken.

Kies je voor een hotel, een appartement of een aparthotel voor jouw last-minute naar Gran Canaria?
Vaak staat een hotel hoog op het lijstje bij het boeken van een lastminute naar zonvakantie naar Gran Canaria. Maar een appartement of een aparthotel kent vele voordelen, zeker als je jouw last-minute vakantie iets langer wil maken dan gebruikelijk. De voordelen van een appartement of een aparthotel voor een lastminute op Gran Canaria hebben we voor je op een rijtje gezet in deze blog.

Laat je ontzorgen tijdens jouw last-minute reis met een all inclusive op Gran Canaria.

Ben je niet alleen het Nederlandse weer zat maar ook alle dagelijkse rompslomp? Laat je dan volledig ontzorgen tijdens een all inclusive op Gran Canaria. All inclusive reizen naar Gran Canaria wordt door veel verschillende hotels en aparthotels aangeboden, ook last minute zijn deze deals goed te vinden bij de aanbieders op Gran Canaria.

In de winter naar Gran Canaria voor een last minute reis naar de zon?
In de wintermaanden zijn vooral de plaatsen aan de zuidkust van Gran Canaria erg populair en Gran Canaria kent in de winter ook veel toerisme. Dit zorgt ervoor dat er op Gran Canaria, ook als je last-minute boekt, het hele jaar door iets te doen is. De winkels zijn gewoon open en ook bij de toeristische trekpleisters kan je gewoon terecht. Een voordeel van een winterse last-minute op Gran Canaria? Het is in de winter toch echt een beetje rustiger dan in de zomer. Dit zorgt ervoor dat je in alle rust het natuurschoon van Gran Canaria kunt bewonderen en dat de cultureel historische punten van het eiland niet vol staan met toeristen.

In de zomer naar Gran Canaria voor een last minute reis naar de zon?
In de zomer is Gran Canaria bij veel toeristen een hele bekende zonbestemming. Vooral de populaire badplaatsen zijn in het zomerseizoen druk bezocht. Wil je last-minute een leuke plaats uitzoeken aan de stranden van Gran Canaria? Wij hebben de vijf mooiste stranden voor je uitgezocht in deze blog

Last-minute golfreis of fietsvakantie in de zon van Gran Canaria.
Gran Canaria is een zeer veelzijdig eiland en er is voor iedereen wat te doen. Ben je op zoek naar een last-minute reis naar Gran Canaria dan is het misschien leuk om dit te combineren met een mooie fietsvakantie. Door het afwisselende landschap is Gran Canaria erg uitdagend voor de gevorderde fietser en de uitzichtpunten bovenop de hoogste punten van het eiland maken de fietstochten erg bijzonder. Wil je last-minute een golf vakantie boeken in de zon? Op Gran Canaria zijn er veel verschillende golfbanen, voor zowel beginnende als professionele golfers.

Daarnaast hebben wij natuurlijk een lijstje gemaakt van alle activiteiten die er te doen zijn tijdens een last minute vakantie naar Gran Canaria. Bekijk ze hier.