Golfen op Gran Canaria

Golfen op het eiland Gran Canaria, tijd voor een golfvakantie!
Op het eiland Gran Canaria zijn zeven verschillende golfbanen te vinden. Alle golfbanen kennen veel variatie en zijn voor alle niveaus beschikbaar. Gran Canaria is het hele jaar door de ideale bestemming voor een mooie golfvakantie. In de winter speel je op de mooiste banen in een aangename temperatuur en in de zomer zorgt de zeebries voor een aangename verkoeling.

Hieronder vind je een overzicht van vier mooie golfbanen op Gran Canaria. In de bijgevoegde blogs vertellen we je meer over de omliggende hotels.

Salobre Golf Gran Canaria, The Old Course & The New Course
Salobre Golf op Gran Canaria, dit golfterrein heeft twee verschillende achttien holes golfbanen, je raad het al, de oude golfbaan en de nieuwe golfbaan. Salobre Golf is waarschijnlijk de populairste plek om te golfen op Gran Canaria. The Old Course heeft een verhoogde ligging en biedt een waanzinnig mooi uitzicht op de bergen en het woestijnzand van Dunas de las Maspalomas.

De nieuwe baan van Salobre Golf op Gran Canaria is iets korter maar wel technischer dan The Old Course.
Salobre Golf op Gran Canaria , The Old Course: handicapeis van 29/36 (18 holes, par 71, 5.565 meter).
Salobre Golf op Gran Canaria , The New Course: handicapeis van 29/36 (18 holes, par 71, 5.051 meter).

Maspalomas Golf, Gran Canaria
De Golfbaan van Maspalomas Golf is ontworpen door de bekende architect Mackenzie Ross. Op deze golfbaan is het bijna onmogelijk om een bal kwijt te raken, wat het ideaal maakt voor golflessen aan spelers met een hoge handicap. De Golfbaan van Maspalomas Golf ligt tussen de zandduinen van Dunas de Maspalomas wat de locatie uniek maakt.

Golfbaan van Maspalomas Golf: handicapeis van 30/30 (18 holes, par 73, 6.047 meter).

Golfbaan van Anfi Tauro op Gran Canaria
Op de golfbaan van Anfi Tauro op Gran Canaria vind je de beste driving range van het eiland. Deze staat namelijk het spel van beide zijden toe. De Golfbaan ligt in een adembenemend berglandschap en vanaf hole zes heb je een indrukwekkend uitzicht op de zee.

Anfi Tauro op Gran Canaria: handicapeis van 28/36 (18 holes, par 72, 6.022 meter).

Golfbaan Meloneras Golf, Gran Canaria
De golfbaan van Meloneras Golf op Gran Canaria ligt in de stijlvolle en chique regio Meloneras. Op deze golfbaan kun je genieten van luxe en uitmuntende service, er zijn zelfs buggy’s met een gps. Vanaf de golfbaan geniet je van het uitzicht op zee, op de bergen en op de haven van Pasito Blanco. De golfbaan van Meloneras Golf op Gran Canaria heeft vier tees per hole.

Golfbaan Meloneras Golf: handicapeis van 30/30 (18 holes, par 71, 5.349 meter).

Geniet van de meest luxe golfresorts op Gran Canaria
Op Gran Canaria kan je genieten en jezelf helemaal verwennen in de meest luxe golf resorts. Bij ons staat het Salobre Hotel Resort & Serenity met stip op één. Het hotel staat bekend om de enorme luxe die het golfresort aanbiedt en ontving hiervoor in 2016 zelfs een prijs. In het golfresort kan je gebruikmaken van een luxe spa, er zijn verschillende restaurants en het golfresort ligt aan de golfbaan van Salobre Golf.

Golfresort Anfi del Mar Tauro Golf 1, Gran Canaria
Het golfresort Anfi del Mar Tauro Golf 1 ligt aan de golfbaan Anfi Taura op Gran Canaria. Het golfresort lijkt te zijn uitgehouwen uit de enorme klif die erachter staat en de appartementen zijn erg ruim opgezet. Vanuit vrijwel elke kamer heb je een fantastisch uitzicht over de golfbaan en de zee erachter.

Golfresort Anfi del Mar Tauro Golf is geheel gericht op de fanatieke golfer, vanuit het restaurant zijn bijvoorbeeld lunchpakketten beschikbaar voor een dagje op de golfbaan.