Appartementen op Gran Canaria

Er zijn veel leuke appartementen in Gran Canaria beschikbaar. Je kunt het best zoeken via één van de grote boekingswebsites, zoals Booking.com of AirBNB.com. Gebruik onderstaande tool om snel het aanbod van appartementen in Gran Canaria te vergelijken.

DE GEMIDDELDE TEMPERATUUR OP GRAN Canaria

24°C

Appartementen en aparthotels op Gran Canaria
Ben je van plan om een heerlijke zonvakantie te boeken naar Gran Canaria? Dan heb over het algemeen de keuze tussen een hotel, een appartement of een aparthotel. In deze blog leggen we meer uit over de voordelen van appartementen en aparthotels op het eiland Gran Canaria.

Meer ruimte in een appartement en aparthotel op Gran Canaria
Het grootste verschil tussen een hotel en een appartement of aparthotel op Gran Canaria zit hem in het verschil in ruimte. In een hotel heb je vaak een kamer met daarin een badkamer en een toilet. Met een beetje geluk heeft de hotelkamer ook een paar stoelen staan waar je op kunt zitten.

Bij een appartement of een aparthotel geniet je van meer ruimte. De appartementen hebben vaak een aparte slaapkamer of slaapkamers, een aparte woonkamer en een aparte keuken. Dit is natuurlijk ideaal als je op vakantie bent met een groter gezelschap of met kinderen.

Volledige keuken in appartementen of aparthotels op Gran Canaria
In appartementen op Gran Canaria heb je vaak een eigen keuken die volledig is ingericht. De keukens hebben vaak een gasfornuis, een oven en een magnetron en op deze manier kan je zelf maaltijden maken. Elke dag uit eten gaan is misschien wat veel tijdens de vakantie, zeker als je met kleine kinderen op vakantie op Gran Canaria bent. In een appartement kan je er dus voor kiezen om een paar keer thuis te eten. Een ander voordeel: struin jij graag alle leuke markten af in de omgeving? Dan kan je vast niet van alle verse producten afblijven! Voor de kookliefhebbers is dit het ideale moment om culinaire gerechten te maken met lokale producten van Gran Canaria,

Ontdek Gran Canaria op jouw eigen tempo
De luxe van slapen in een appartement op Gran Canaria is vooral dat je zelf het tempo van de dag kunt bepalen. Ben je een echte uitslaper? Dan is het zonde om in de ochtend om 9 uur al aan het ontbijt in de eetzaal van het hotel te zitten. 

In een appartement heb je daarnaast de luxe om op jouw eigen tempo het eiland te ontdekken. Kan jij je voorstellen dat je in de rij staat van de excursie bus, om vervolgens in een grote groep op de boot te stappen en dolfijnen te kijken? Nee? Dan klinkt een appartement op Gran Canaria met een huurauto waarschijnlijk veel idealer!

Waarom kies je voor een aparthotel op Gran Canaria?
Ben je op zoek naar de voordelen van een eigen appartement op Gran Canaria? Maar wil je wel alle luxe en service van een hotel ervaren? Dan kan je het beste kiezen voor een aparthotel tijdens je verblijf op Gran Canaria. In een aparthotel heb je nog steeds toegang tot alle voorzieningen die een hotel biedt zoals een gezamenlijk zwembad, een spa, restaurant of een fitnessruimte, maar je profiteert wel van de vrijheid die een appartement biedt. 

Daarnaast kan je in de meeste aparthotels een goede en persoonlijke service verwachten van het personeel. Hier kan je terecht met vragen, voor het boeken van bijvoorbeeld een excursie of het bestellen van een taxi waarmee je Gran Canaria kan verkennen.

Een appartement of aparthotel is geschikt voor een long-stay vakantie op Gran Canaria
Wil jij voor een langere tijd van het eiland Gran Canaria genieten? Dan is het huren van een appartement of een aparthotel aan te raden. Populaire plaatsen voor een long-stay vakantie bevinden zich vooral aan de zuidkust van Gran Canaria. Vooral in het winterseizoen is het aan deze kant van het eiland heerlijk om te verblijven. Zowel de temperatuur als de zee temperatuur zijn aan deze kant van het eiland het meest stabiel in de wintermaanden.