Appartemten op Gran Canaria

Er zijn veel leuke appartementen in Gran Canaria beschikbaar. Je kunt het best zoeken via één van de grote boekingswebsites, zoals Booking.com of AirBNB.com. Gebruik onderstaande tool om snel het aanbod van appartementen in Gran Canaria te vergelijken.

DE GEMIDDELDE TEMPERATUUR OP GRAN Canaria

24°C

Appartementen in Gran Canaria

Een appartement boeken heeft een aantal voordelen. Je hebt meer ruimte omdat je vaak verschillende kamers hebt en je kunt zelf kiezen waar je gaat eten. Eventueel kun je zelfs je eigen eten in het appartement bereiden als er een keuken in zit. Vaak zijn appartementen wat goedkoper dan hotels en liggen ze wat verder van de kust af. Let bij het boeken goed op dat er een zwembad bij het appartement hoort. Het is prettig om te kunnen kiezen tussen het zwembad en het strand als je een duik wilt nemen!
Aparthotels in Gran Canaria

Een aparthotel is een speciaal soort appartement. Je kunt het zien als een hotel waarbij de kamers appartementen zijn. Op Gran Canaria zijn er een aantal aparthotels te vinden. Bijvoorbeeld het Riosol in Puerto Rico is een aporthotel die boekbaar is via TUI.nl. Lees bij het boeken altijd goed de reviews. Dan ben je op de hoogte van de goede en minder goede punten en kun je met een gerust hart op vakantie!