Taxi op Gran Canaria

Taxi op Gran Canaria, alles wat je wil weten:
Ben je op vakantie op het eiland Gran Canaria en heb je geen eigen huurauto  tot je beschikking? Dan kun je een taxi nemen zodat je toch makkelijk kunt reizen op dit mooie eiland.

Waar kan je naar toe met de taxi op Gran Canaria?
Waar kan je naar toe met de taxi op het eiland Gran Canaria? Een heel kort antwoord: eigenlijk kan je overal naar toe. Alle toeristische bestemmingen zijn bereikbaar met de taxi op Gran Canaria. Dus of je nu een uitje plant naar het bruisende en historische Las Palmas of de duinen van Maspalomas wil bewonderen, met de taxi kan je hier prima komen. Het is wel zo dat met de bus reizen vaak goedkoper is.

Een groot voordeel van een taxi op Gran Canaria is dat de taxichauffeurs de weg op hun duimpje kennen. Omdat vrijwel alle taxichauffeurs op het eiland wonen of hier zelfs zijn geboren, kunnen zij je de meest bijzondere plaatsen van het eiland laten zien en de taxichauffeurs op Gran Canaria zijn erg vriendelijk en heel behulpzaam. Nog een voordeel: de chauffeur van de taxi op Gran Canaria zal de snelste routes weten naar de meest interessante plekken. Ook naar de plekken die niet in de toeristische gidsen van Gran Canaria staan.

Waar vind je een taxi op Gran Canaria?
De taxi op Gran Canaria is overal beschikbaar en bij de meest belangrijke plaatsen zijn er taxistandplaatsen. Deze taxistandplaatsen vind je vooral in drukke en toeristische plekken, bij busstations en op de luchthaven. Verblijf je in een hotel of resort? Dan kan je aan de balie vragen naar een taxiservice. Op Gran Canaria zal je dus niet veel moeite hebben om een taxi te bestellen.

Wat kost een taxi op Gran Canaria?
Wat kost een taxi op het eiland Gran Canaria? Op Gran Canaria zijn de taxiprijzen gereguleerd en je hoeft dus niet te onderhandelen over de prijs van een taxirit. De kosten worden bepaald op basis van de gereden afstand en bij het instappen geldt een basistarief.

Ben je met een grote groep? Dan is de taxi waarschijnlijk een hele makkelijke en handige optie. Vaak is de taxi in dit geval de meest voordelige optie, vooral omdat je de kosten van een rit kunt delen.