Meloneras

Ben je toe aan een luxe vakantie op het zonovergoten eiland Gran Canaria? Dan is de plaats Meloneras de “place to be”. Meloneras is een chique en luxe plaats vlakbij de duinen van Maspalomas. Hier kun je jezelf echt in de watten leggen in een van de viersterren of vijfsterren accommodaties.

Stijlvol en chique Meloneras, Gran Canaria
Hoewel de accommodaties en all inclusive hotels in Meloneras relatief gezien duurder zijn dan veel andere verblijven op Gran Canaria is de plaats niet overdadig. Er zijn veel stijlvolle boetiekjes, juweliers, restaurants en er zijn redelijk veel designer winkels te vinden in Meloneras. Over het algemeen komen hier mensen die willen genieten van luxe, rust en de natuur van Gran Canaria. In deze badplaats zal je niet snel een dronken puber tegenkomen of uitbundige feestgangers.

Het strand en de boulevard van Meloneras
Het strand van Meloneras heeft fijn zand en is erg rustig. Het strand grenst aan de boulevard van Maspalomas El Faro. Aan deze boulevard ligt de vuurtoren El Faro die je kunt beklimmen, vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de duinen van Maspalomas. Rondom de vuurtoren liggen charmante bars en restaurants met uiteenlopende gerechten, van sushi tot tapas.

Laat je in de watten leggen in Meloneras

Luxe accommodaties in Meloneras, Gran Canaria
Eigenlijk alle hotels en accommodaties in Meloneras zijn opzichzelfstaande dorpen. De hotels hebben ruime appartementen of hotelkamers en ruim opgezette tuinen. Sommige met unieke tropische boomsoorten en andere hebben de tuinen vooral ingericht met palmbomen.

Het hotel Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa is een goed voorbeeld van een groot en luxe resort in Meloneras op het eiland Gran Canaria. In dit resort is het zwembad en de tuin ontzettend mooi. Het zwembad lijkt hier over te lopen in de zee en de omliggende palmbomen en rotspartijen geven een tropische sfeer. In het hotel zijn kamers te huur die een eigen toegang tot het zwembad hebben.

Het Riu Palace Meloneras hotel ligt tegen de duinen van Maspalomas aan. Vanuit de luxe kamers is het uitzicht over de woestijn van Gran Canaria met daarachter de helderblauwe zee waanzinnig. Hier hoef je de hotelkamer niet uit om een mooie plek op te zoeken, bestel gewoon een flesje champagne voor op het balkon en.. geniet.

Verder zijn er in Meloneras verschillende privé villa's te huur, eigenlijk allemaal met een eigen zwembad en een mooie privé tuin.

Golfen in Meloneras
Een uitstekende plek om te golfen is Meloneras Golf Club. De Golf Club ligt aan zee en hier heb je uitzicht over de ruwe kliffen voor de kust van Maspalomas en op de vuurtoren van Maspalomas.