Meloneras

Als u naar Gran Canaria op vakantie wilt gaan en wilt genieten van luxe dan is Meloneras de plaats om te zijn. Waar de andere badplaatsen op Gran Canaria vooral gericht zijn op het massa toerisme, zijn ze in Meloneras er vooral op gericht om u te laten genieten van luxe. Dit zie je terug in de meest luxe resorts, prachtige 5 sterren hotels en in de omgeving. U vind hier namelijk vele luxe winkels terug, mooie restaurants en een prachtige boulevard. Het is niet zo dat u op Meloneras meteen uw portemonnee hoeft te trekken, maar het is ook niet zo dat u hier goedkoop uit bent. Het is een beetje een mix van luxe en mainstream. Bekijk hieronder het aanbod aan te gekke vakanties voor de scherpste prijzen!

Heerlijke vakantie vieren

De hotels, resorts en ook appartementen in Meloneras zijn over het algemeen voorzien van alle luxe die u als toerist wenst. Denk hierbij aan mooie zwembaden, airco, lekker en vooral veel restaurantjes en een prachtig strand met daaraan een lange boulevard gelegen. U kunt hier dan ook heerlijk genieten van een luie zon, zee en strand vakantie en u heeft hier alles bij de hand. Ook het nachtleven in Meloneras is er eentje waar u zich prima kunt vermaken, met verschillende clubs en ook een mooi Casino kunt u hier zich prima ’s avonds vermaken en overdag genieten van de luxe.

Excursies en dagtrips

Net zoals vele andere badplaatsen kunt u ook vanuit Meloneras gebruik maken van vele soorten excursies en dagtrips die hier dagelijks georganiseerd worden. U kunt deze excursies boeken via een van de bij ons aangesloten reisorganisaties ter plekke, maar u kunt ook makkelijk de straat op om een excursie te vinden die bij u past. Tevens leent Gran Canaria zich ook uitstekend om een huurauto te pakken, zodat u lekker op uw eigen tempo het eiland kunt verkennen. Deze huurauto’s kunt u al van tevoren regelen via onze website zodat u verzekerd bent van vervoer als u op vakantie gaat, maar u kunt deze ook nog eventueel ter plekke regelen. Dit zouden we niet aanraden omdat vooral tijdens het hoogseizoen het aanbod vaak niet meer bijzonder groot is.

Bezienswaardigheden en weetjes

Als u naar Meloneras op vakantie gaat kunt zich prima vermaken in het plaatsje zelf, met zijn vele winkeltjes is het heerlijk toeven voor de shopping queens onder ons, maar ook het onderwaterleven is goed te zien als u hier gaat snorkelen. Tevens zijn ze de laatste jaren druk bezig geweest om de badplaats Meloneras flink te renoveren wat als resultaat heeft dat het er nog mooier uitziet en verzorgd. Zeker een aanrader om uw vakantie naartoe te boeken.

Meloneras