Uitgaan op Gran Canaria

Feesten of lekker chillen in een Beach Club op Gran Canaria?
Ben jij op Gran Canaria om lekker uit te gaan en te feesten? Of chill je liever lekker in een populaire Beach Club op het strand? Het uitgaansleven op Gran Canaria weet eigenlijk elke bezoeker van het eiland wel aan te spreken, er is namelijk echt voor ieder wat wils. Een fijn weetje: de prijzen tijdens het uitgaan op Gran Canaria liggen lager dan bij de gemiddelde uitgaansgelegenheden in Europa. De minimumleeftijd om een club in te gaan is achttien jaar.

Uitgaan en feesten in Playa del Inglés
Wil je genieten van een bruisend nachtleven op Gran Canaria ? Dan zit je goed in de badplaats Playa del Inglés. In deze plaats vind je veruit de meeste clubs van het eiland. In Playa del Inglés zijn ook een paar wereldberoemde clubs aanwezig zoals de Spaanse keten Pacha en het Hard Rock Café. In de badplaats Playa del Inglés kan je tot diep in de nacht uitgaan en feesten. Feesten tot de zon weer opgaat doe je hier. In Playa del Inglés zijn veel karaoke bars, stripclubs en er zijn ook veel verschillende gay clubs aanwezig.

Yumbo Center, Playa del Inglés Gran Canaria
Yumbo Shopping Center is overdag bekend als een zeer groot winkelcentrum waar je veel verschillende topmerken kunt shoppen. Wil jij jezelf stylen voor het uitgaan? Je kunt hier ook binnenstappen bij de verschillende kapperszaken die hier zitten. Als de winkels in de avond sluiten gaat bij Yumbo Center het feest beginnen. Yumbo center staat bekend om zijn bars en nachtclubs die zich richten op de LGBTQIA+ gemeenschap.

Uitgaan in Maspalomas, Gran Canaria
Maspalomas is de kustplaats naast Playa del Inglés en ook in Maspalomas zijn er veel plekken waar je tot diep in de nacht kunt feesten en uitgaan.
Zoek je liever wat meer rust op? In de naastgelegen kustplaatsen San Agustin en Meloneras zijn veel leuke restaurantjes, bars en gezellige terrassen. Hier kan je tot laat in de avond tafelen. Op deze plekken zijn in de nacht minder mogelijkheden. In Meloneras vindt je het chique gedeelte wat zich vooral richt op rust en op gezinnen met kinderen. In deze buurt is in de nacht niet heel veel te beleven.
De meeste uitgaansgelegenheden van Maspalomas zijn te vinden in Centro Commercial waar verschillende clubs, bars en restaurants zorgen voor entertainment. In Maspalomas vind je ook veel karaokebars en er zijn verschillende travestietenshows.

Amadores Beach Club in Puerto Rico, Gran Canaria
Amadores Beach Club ligt in de badplaats Puerto Rico op Gran Canaria. Deze Beach Club heeft een eigen zoutwaterzwembad voor de gasten van de club, je hoeft dus niet naar de zee te lopen om daar te zwemmen. Amadores Beach Club heeft een cocktailbar en een restaurant waar op de achtergrond een ontspannen muziekje aanstaat. De club is echt prachtig aangekleed en als je hier binnen stapt, voel je het lounge gevoel.
Blue Bay Beach Club op Gran Canaria

In het ontspannen kustplaatsje Bahia Feliz ligt de Blue Bay Beach Club op korte afstand vanaf het strand in Bahia Feliz. Blue Bay Beach Club heeft een groot zwembad met een eigen poolbar. Vanuit het zwembad bestel je je drankjes en kijk je uit over de helderblauwe zee van Gran Canaria. In Blue Bay Beach Club zijn ook een fitnessruimte en een spa aanwezig.

Atlantic Beach Club, Gran Canaria
Op slechts 50 meter vanaf het strand van Playa del Ingles vind je de Atlantic Beach Club. Atlantic Beach Club heeft een eigen zwembad en er worden het hele jaar verschillende activiteiten georganiseerd. Atlantic Beach Club heeft een loungebar en een a la carte restaurant. Vanaf de club heb je echt een fantastisch uitzicht over de oceaan. Ideaal dus voor een dagje chillen!

Voor iedereen iets te doen op Gran Canaria
Ben je op zoek naar een spectaculair nachtleven? Of wil je liever de hele dag in een relaxte club aan het strand liggen met een cocktail in je hand en het zwembad binnen handbereik? Op Gran Canaria is er voor iedereen wel iets te doen!