Maspalomas

Bent u op zoek naar een geschikte badplaats voor uw vakantie dan zit u bij Maspalomas wel goed, Maspalomas is met 50 jaar de oudste badplaats van Gran Canaria en wordt dan ook elk jaar massaal bezocht door vele toeristen op zoek naar zon, zee, strand en natuurlijk genot. Maspalomas heeft op dit moment iets meer dan 30.000 inwoners die dan ook voornamelijk werken bij de hotels, bungalows en vele toeristische attracties en bezienswaardigheden. In totaal kent Maspalomas meer dan 150.000 bedden die in de zomer allemaal bezet zijn door toeristen die van de heerlijke zon willen genieten. Maspalomas bestaat uit 6 delen en ze hebben dan ook alle 6 hun eigen toeristische bezienswaardigheden en charmes. Bekijk en boek nu je vakantie eenvoudig online naar het prachtige Canarische eiland Gran Canaria.

De 6 gebieden in Maspalomas

Zoals gezegd is Maspalomas verdeeld in 6 gebieden van oorsprong, namelijk El Oasis in het zuiden, Meloneras in het zuidwesten waar de grote hotels en het congresgebouw staat, Campo International in het midden welke de beschikking heeft over een grote golfbaan met allerlei soorten bungalows hier omheen gebouwd, Sonnenland in het noordwesten met de wat kleinere hotels en prive woningen, El ornillo in het westen waar voornamelijk de rijkere inwoners van Maspalomas wonen en als laatste El Tablero in het noorden waar de wat normalere huizen staan welke voornamelijk bewoond worden door de medewerkers van de vele hotels en horeca gelegenheden. Maspalomas is een badplaats welke opgericht is met als doel het toerisme te bedienen, maar toch is het geen typische betonnen plaats geworden zoals Playa del Ingels en Puerto Rico.

Vakantie Maspalomas

Voor een heerlijke vakantie zit je op Maspalomas zeker goed! Maspalomas heeft de oudste badplaats van Gran Canaria en wordt dan ook veel bezocht. Bekijk hotels, appartementen online en boek voordelig online. Deze badplaats biedt alles wat een heerlijke zonvakantie hoort te hebben zoals witte stranden, helder water, mooie natuur, vele faciliteiten, restaurants, barretjes, excursies, goed verzorgde accommodaties en meer. U kunt de door u gekozen accommodatie gemakkelijk vergelijken in prijs doordat wij zijn aangesloten bij vele erkende reisbureaus die hun aanbiedingen en prijzen met ons delen zodat wij u het beste aanbod kunnen aanbieden. Wij hopen dat u een mooie vakantie mag hebben op Maspalomas.

Last minute Maspalomas

Voor een goedkope last minute naar Gran Canaria zit u hier goed, we hebben last minute aanbiedingen naar vele plaatsen op Gran Canaria en Maspalomas is daar een van. Deze prachtige badplaats kent vele mooie hotels, appartementen en vakantiehuizen die u voordelig kunt boeken als u van plan bent al snel in het vliegtuig te stappen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek uw reis nu extra voordelig door een last minute te boeken naar deze prachtige zonnige bestemming. Lekker voordelig naar de ideale zomerzon toe, of misschien zelfs in de winterzon genieten van al het moois wat dit Canarische eiland u te bieden heeft.

Maspalomas