Arguineguin

Als u naar Gran Canaria op vakantie wilt gaan en u kijkt naar het plaatsje Arguineguin dan is het eerste wat u opvalt waarschijnlijk dat er niet veel hotels te boeken zijn. Dit heeft eigenlijk een hele simpele oorzaak, want het plaatsje Arguineguin is jarenlang het toerisme grotendeels ontvlucht en hierdoor nooit echt populair geweest. Maar de laatste jaren is hier flink verandering in gekomen, en met de komst van vele hotelketens naar dit kleine vissersdorpje heeft u hier nu langzamerhand ook de beschikking over alle faciliteiten die u nodig heeft als u op vakantie gaat. Bekijk hieronder het aanbod aan prachtige vakanties op dit Canarische eiland!

Over Arguineguin


U vind Aruineguin aan het einde van de snelweg op Gran Canaria en een van de kenmerken van dit badplaatsje is dat het nog een actieve vissershaven heeft. Het is geen grootte haven, maar toch leuk om naar te kijken en te genieten in een van de visrestaurants die u hier terugvind. Tevens staat Arguineguin erom bekend dat ze op dinsdag de grootste lokale markt hebben staan van heel Gran Canaria, wat zeker een keer leuk is om te bezoeken.

Doordat het massa toerisme hier nog niet echt toegeslagen is en met de komst van vele nieuwe hotels is het heerlijk toeven in dit vissersplaatsje en ook niet al te duur. Wilt u meer zien van Gran Canaria dan kunt u hier makkelijk een huurauto regelen zodat u ook de rest van het eiland op uw gemak kunt verkennen, en u vind hier in Arguineguin ook een mooi strand terug. Het is een niet al te breed strand, maar breed genoeg om lekker van de zon te genieten en eventueel een duikje in de oceaan te nemen.

Nieuwe accommodaties

Zoals gezegd is een vakantie boeken naar Arguineguin echt een aanrader aan het worden. Nog steeds is dit vissersdorpje niet gericht op het massa toerisme, dus je kunt hier nog heerlijk genieten van de rust. Toch zijn de accommodaties en de faciliteiten van dit dorpje steeds completer aan het worden. Hierdoor kan je hier heerlijk vakantie vieren op Gran Canaria. Als je daarbij een auto huurt kan je vanuit Arguineguin op je gemak heel het eiland verkennen. Omdat de meeste accommodaties relatief nieuw zijn, zijn ze ook voorzien van alle moderne gemakken en luxe die je van een hotel of appartement mag verwachten. Boek nu je vakantie eenvoudig online.

Arguineguin