Winkelen op Gran Canaria

Mogan Mall ligt in de kustplaats Puerto Rico op het eiland Gran Canaria. Hier kunnen winkelliefhebbers zichzelf helemaal uitleven! Mogan Mall is in 2019 geopend en ligt dus in de plaats Puerto Rico. Vergis je niet, het winkelcentrum ligt namelijk echt op enige afstand van Puerto de Mogán.

Heel veel winkels in Mogan Mall op Gran Canaria
Mogan Mall is gedeeltelijk overdekt en heeft maar liefst 71 verschillende winkels. Deze winkels zijn verspreid over twee verdiepingen. In de Mogan Mall op Gran Canaria vind je verschillende modeketens zoals Mango, Bershka, Vans, Lacoste en Levi's. Sommige ketens zijn ook bekend in Nederland maar de prijzen op Gran Canaria zijn toch net even iets voordeliger dan in Nederland. Naast de bekende kledingmerken zijn er in Mogan Mall ook veel huidverzorgingsproducten te vinden. Denk hierbij aan de Aloe Vera winkel, Finca Canarias. Hier verkopen ze biologische Aloë Vera die afkomstig is uit plantages van het eiland Gran Canaria.

Zeker tijdens de uitverkoop is het hier erg voordelig shoppen! De uitverkoop in Mogan Mall is twee keer per jaar. In de winter van 7 januari tot 27 februari en de zomer van 1 juli tot en met 31 augustus.

Eten in Mogan Mall, Gran Canaria
Wil je lekker eten tijdens een dagje shoppen? In Mogan Mall zelf zijn ongeveer vijftien restaurants aanwezig en een paar gezellige barretjes. Je kunt er ook voor kiezen om naar het winkelcentrum de Market te lopen. De Market ligt recht tegenover de Mogan Mall en hier vind je een aantal lekkere restaurantjes. In winkelcentrum De Market zit ook een supermarkt en er zijn nog wat leuke Spaanse winkeltjes.

Mogan Mall in Puerto Rico, Gran Canaria

Parkeren en openingstijden bij Mogan Mall, Gran Canaria
Bij Mogan Mall is een parkeergarage aanwezig en parkeren is hier gratis. Mogan Mall is daarnaast goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit het plaatsje Puerto de Mogán is Puerto Rico ook per boot goed bereikbaar. De winkels in Mogan Mall zijn elke dag geopend tussen 10.00 uur en 22.00 uur.

Leuke afwisseling met het strand van Puerto Rico, Gran Canaria
Wil je het shoppen in de Mogan Mall afwisselen met een dagje strand? Dat kan want in Puerto Rico is een moderne badplaats en hier ligt een heel leuk strand in een mooie en rustige baai. Aan de haven kan je hier heerlijk eten en in de haven liggen veel luxe jachten, hier kijk je echt je ogen uit!