Pretparken Maspalomas

Pretpark en waterpark Maspalomas, Gran Canaria
Ben je op vakantie met kinderen op het mooie eiland Gran Canaria? Dan ontkom je er waarschijnlijk niet aan om ze mee te nemen naar het waterpark Aqualand Maspalomas of het pretpark Holiday World in Maspalomas. Beide liggen, zoals de naam al zegt, in de regio Maspalomas en liggen vlak bij de grote zandduinen van Maspalomas op Gran Canaria.

Ben je een fan van waterparken? Dan kan je jezelf helemaal uitleven in het waterpark Aqualand Maspalomas. Er zijn veel verschillende glijbanen en de aankleding van het waterpark is bewonderenswaardig.

Waterpark Aqualand Maspalomas Gran Canaria, wat kost het?
De toegangsprijs van het park ligt tussen de €33,- en de €35,-, de prijs is afhankelijk van de gekozen dag. Voor kinderen tot 11 jaar liggen de prijzen tussen de € 24,- en € 26,- per dag. Voor kinderen tot 4 jaar is de prijs sterk verminderd of zelfs gratis.

Hoeveel glijbanen heeft Waterpark Aqualand Maspalomas?
Er zijn meer dan 40 verschillende glijbanen in Waterpark Aqualand Maspalomas op Gran Canaria. De glijbanen van Aqualand Maspalomas zijn geschikt voor bezoekers van alle leeftijden.

Is Waterpark Aqualand Maspalomas het hele jaar door geopend?
Ja, Waterpark Aqualand Maspalomas op Gran Canaria is het hele jaar geopend. In de maanden juli en augustus zijn de openingstijden van het waterpark tussen 10.00 uur en 18.00 uur. In de maanden september tot en met juli is Waterpark Aqualand Maspalomas geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur.


Aqualand en Holiday World in Maspalomas

Pretpark Holiday World in Maspalomas Gran Canaria
Holiday World in Maspalomas is het grootste pretpark van Gran Canaria. Er staat een reuzenrad van ruim vijfentwintig meter hoog die uitkijkt over de duinen van Maspalomas, echt prachtig om van deze hoogte te zien.

De meeste attracties in Holiday World in Maspalomas, Gran Canaria zijn gericht op kinderen tot twaalf jaar. Er is een ballenbak voor de allerkleinsten. Er zijn botsauto’s, draaimolens en er zijn grote en kleine achtbanen. Ben je op zoek naar echte adrenaline? Er is een twintig meter hoge Sky Drop op het pretpark Holiday World in Maspalomas.

Bij pretpark Holiday World in Maspalomas zit een gigantische binnenruimte. Hier zijn maar liefst 16 bowlingbanen en er is een 4D bioscoop. In verschillende ruimtes staan gokautomaten, biljarttafels, airhockey en flipperkasten.

Spa en Fitness bij pretpark Holiday World in Maspalomas
Je verwacht het niet, maar toch is het er op pretpark Holiday World in Maspalomas. Holiday World heeft namelijk het grootste fitnesscentrum van de zuidkust met een oppervlakte van ruim 2500 vierkante meter. Naast het fitnesscentrum is er ook een Spa waar je een heerlijke massage kunt krijgen.

Eten bij pretpark Holiday World in Maspalomas
Onder het binnengedeelte van pretpark Holiday World in Maspalomas zit een groot Chinees Restaurant. Op het park vind je veel verschillende kraampjes met onder andere tapas, sushi, poké bowls, hamburgers, taco’s en pizza. Daarnaast zijn er ook zoete snacks te krijgen zoals churros en Belgische wafels. Het eten kan je nuttigen aan de gezamenlijke tafels bij Nomad Gastro Markets.
Kortom: bij pretpark Holiday World in Maspalomas kan je jezelf absoluut een dagje vermaken!